Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Τοίχου Cartoon

SKU
wallki3

Δημιουργήστε έναν χαρούμενο, ζωντανό χώρο με τις ταπετσαρίες τοίχου. Φέρτε την ομορφιά στον χώρο σας! Η ιδανική πρόταση για την ανανέωση της διακόσμησης.

Ονειρευόσασταν ένα σπίτι με το τοίχο των ονείρων σας; Απογειώστε τη φυσικότητα και το στυλ του σπιτιού σας επιλέγοντας μια φωτοταπετσαρία τοίχου, δίνοντας έτσι μια αρμονική πινελιά στον χώρο σας! Βρείτε στη τεράστια συλλογή μας περισσότερα σχέδια με φόντο σε ταπετσαρίες τοίχου για να δημιουργήσετε τον τοίχο που πάντα ονειρευόσασταν.

Εφόσον το επιτρέπει η ανάλυση της φωτογραφίας που έχουμε στην τεράστια συλλογή μας, μπορεί να εκτυπωθεί σε Παραβάν, Ταπετσαρία, Αυτοκόλλητο, Πίνακα, Κούπα, Ρολοκουρτίνα και πολλά ακόμα υλικά.

Size Chart
Ειδική Τιμή 54,39 € Κανονική Τιμή 652,89 €
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Παράδοση σε 3 - 7 ημέρες

Πληροφορίες Προιόντος

Περιγραφή

Σημείωση: Τυπώνουμε όλες τις ταπετσαρίες τοίχου με δικές σας διαστάσεις που καταχωρείτε στην παραγγελία σας. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον 2 εκατοστά σε κάθε πλευρά ύψους και πλάτους για να εξασφαλίσετε τυχόν ανομοιόμορφες διαστάσεις του τοίχου. Το επιπλέον υλικό μπορεί να κοπεί μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της ταπετσαρίας.