Οδηγίες Χρήσης & Τοποθέτησης

Οδηγίες Τοποθέτησης Ειδών Διακόσμησης ( Κορνίζες, Πέτρες, Διάφορα Είδη Σπιτιού)

Οδηγίες Τοποθέτησης Πίνακα - Καμβά

Οδηγίες Τοποθέτησης για το Αυτοκόλλητο Τοίχου - Πόρτας - Τζαμιού - Δαπέδου

Οδηγίες Επιλογής & Πλυσίματος για T-shirt , Μπλούζες, Polo, Φούτερ, Ζακέτες

Τεχνολογίες Εκτύπωσης

 

Οδηγίες Τοποθέτησης Πίνακα - Καμβά

 Η τοποθέτηση (κρέμασμα) του πίνακα με καμβά στον τοίχο σας είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία. Παραδίδουμε πάντα όλα τα προϊόντα μας με ΔΩΡΕΑΝ σύστημα ανάρτησης.

 

Βήμα 1 - Μετρήστε το κέντρο του καμβά και τοποθετήστε μια γραμμή με ένα στυλό ή μολύβι στο τοίχο σας.

 Βήμα 2 - Επάνω στη γραμμή τρυπήστε μια τρύπα στον τοίχο και τοποθετήστε ένα ούπα, έπειτα βιδώστε μια βίδα στο πλαστικό ούπα με ένα κατσαβίδι. Μπορείτε και με ένα καρφί λίγο χοντρό να καρφώσετε στο τοίχο.

 Βήμα 3 - Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε το δικό σας πίνακα σε καμβά, στο καρφί ή στην βίδα, σε μια από τις ζιγκ-ζαγκ υποδοχές του κλιπ (καρχαρία) που είναι τοποθετημένο από εμάς.

 

Είναι καλό να ελέγχετε εκ των προτέρων πού και σε ποιο ύψος πρέπει να κρεμαστεί ο καμβάς σας αποφεύγοντας τυχόν λάθη. Τώρα ο καμβάς σας κρέμεται στον τοίχο σας και μπορείτε να αρχίσετε να το απολαμβάνετε!


 

Συμβουλές διακόσμησης με Πίνακες ή και αυτοκόλλητα του iLovePrints

 Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται σε μερικές απλές τεχνικές.

- Αποφύγετε να κρεμάσετε ένα διακοσμητικό όπως Κορνίζα, Πίνακα,… του iLovePrints, σε έναν μεγάλο άδειο τοίχο. Προτιμήστε να το τοποθετήσετε ανάμεσα σε δύο έπιπλα ή ακόμη και δύο παράθυρα ή να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο πίνακα με σωστή αναλογία για την επιφάνεια του τοίχου και του χώρου σας.

- Αν ένα διακοσμητικό, τοποθετηθεί επάνω από ένα έπιπλο όπως έναν καναπέ, μπουφέ, ρεσεψιόν, κάποιο γραφείο κ.α., θα πρέπει να είναι κεντραρισμένο με το έπιπλο. Σε περίπτωση που υπάρχουν διακοσμητικά αντικείμενα, βάζα, λουλούδια, κορνίζες δε θα πρέπει να βρίσκονται σε θέσεις που να κρύβουν μέρος του Πίνακα.

- Είναι καλό να ελέγχετε πού και σε ποιο ύψος πρέπει να κρεμαστεί αποφεύγοντας τυχόν λάθη.

- Χαρίστε ύψος στο δωμάτιο τοποθετώντας διακοσμητικά σε κάθετη διάταξη και βάθος με την οριζόντια διάταξή τους.

- Φροντίστε, έτσι ώστε να κρατάτε τα διακοσμητικά, στο ύψος του ματιού ώστε να είναι οπτικά προσβάσιμα από όλα τα σημεία περιμετρικά.

- Τέλος, μπορείτε να συμβάλετε στην ανάδειξή του διακοσμητικού κρεμώντας τον κάτω από ένα φωτιστικό .

 Τώρα το διακοσμητικό σας κρέμεται στον τοίχο σας και μπορείτε να αρχίσετε να το απολαμβάνετε!

 


 

Οδηγίες Τοποθέτησης Αυτοκόλλητο Τοίχου - Πόρτας - Τζαμιού - Δαπέδου

 Προετοιμασία: Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια στην οποία θα επικολλήσετε το αυτοκόλλητο, είναι αρκετά ομαλή και καθαρή. Αφαιρέστε σκόνες και σωματίδια από την επιφάνεια.

 

Τοποθέτηση αυτοκόλλητου:

 - Επιλέξτε το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο και χωρίς να το ανοίξετε (με το φύλλο μεταφοράς και το χαρτί στήριξης) τοποθετήστε το στο σημείο που επιλέξατε.

- Αλφαδιάστε και κεντράρετε το μετρώντας τοποθετώντας στο σημείο που θέλετε.

- Στηρίξτε το στη θέση που τελικά επιλέξατε για το αυτοκόλλητο με 2 κομμάτια χαρτοταινίας δεξιά και αριστερά λίγο πιο κάτω από την κορυφή του.

 - Τεντώστε με το ένα χέρι το φύλλο πάνω από το σημείο επικόλλησης, και με τη σπάτουλα πιέστε από κάτω προς τα πάνω, κυρίως εκεί όπου είναι το αυτοκόλλητο ώστε να κολλήσει καλά.

 Όταν τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο πιέστε με τη σπάτουλα (πλαστική κάρτα ακόμα και μια πιστωτική κάνει) το φύλλο στα σημεία όπου είναι το αυτοκόλλητο τοίχου , ώστε να φύγει ο αέρας και κολλήσει καλά πάνω στο φύλλο μεταφοράς.

 


 

Οδηγίες Επιλογής & Πλυσίματος για T-shirt , Μπλούζες, Polo, Φούτερ, Ζακέτες

 

Πως επιλέγω μέγεθος στα ρούχα;

Όλα τα T-shirt , μπλούζες, Polo, Φούτερ, Ζακέτες έχουν μετρηθεί από μασχάλη σε μασχάλη, στο ύψος του στήθους (πλάτος), και από τη βάση έως το ανώτερο σημείο του ώμου (μήκος), ανοικτά σε επίπεδη επιφάνεια. Ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αποκλίσεις σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του που θέλετε να αγοράσετε, προσπαθήστε να μετρήσετε ένα παρόμοιο, που εφαρμόζει καλά επάνω σας.

  

Πως πρέπει να πλύνω/σιδερώσω το μπλουζάκι μου;

Οδηγίες συντήρησης για Μπλουζάκια- Tshirt. Φούτερ, Ζακέτες για όλα τα εκτυπωμένα Ρούχα - υφάσματα

 

Το iloveprint σας εγγυάται την άριστη ποιότητα στο μπλουζάκι σας καθώς χρησιμοποιούμε υφάσματα άριστης ποιότητας αλλά & στο τύπωμα σας με Νέας γενιάς εκτύπωση με ειδικά μελάνια και ψηφιακή εκτύπωση που ποτίζουν σωστά το ύφασμα χωρίς προβλήματα είτε σε χρωματιστά σχέδια είτε σε μονόχρωμα .

 Έτσι θα μπορείτε να πλένετε το αγαπημένο σας μπλουζάκι κανονικά στο πλυντήριο . Υπάρχουν μερικές απλές τεχνικές που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν τα μπλουζάκια σας & τις στάμπες να αντέχουν περισσότερο στο χρόνο.

  1. Γυρίστε το προϊόν από την ανάποδη (μέσα-έξω) πριν τα βάλετε για πλύση. Γυρίστε ανάποδα τις μπλούζες με τις στάμπες, κλείστε τα φερμουάρ και αδειάστε τις τσέπες. Αντίθετα, δεν πρέπει να κλείνετε τα κουμπιά γιατί ξεχειλώνουν οι κουμπότρυπες και να αποφύγετε τα φερμουάρ με λεπτά υφάσματα γιατί μπορεί να πιαστούν μέσα στον κάδο πλυσίματος. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρώματα αντέχουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  2. Πλύνετε το έως τους 40 °C. Καλύτερα να χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό.
  3. Μην χρησιμοποιείτε πολύωρη & έντονη πλύση. Κάντε χρήση στις λίγες ή μέτριες στροφές πλυσίματος στο πλυντήριο επιλέγοντας προγράμματα για ευαίσθητα ρούχα.
  4. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο. Στεγνώστε τα καλύτερα με φυσικό τρόπο.
  5. Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικά, απορρυπαντικά με έντονες καθαρίστηκες ουσίες & προτιμήστε τα υγρά απαλά απορρυπαντικά από την σκόνη. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό
  6. Βγάλτε τα από το πλυντήριο. Μην αφήνετε τα ρούχα σας πλυμένα στο πλυντήριο για περισσότερο από 24 ώρες,
  7. Μην σιδερώσετε το τυπωμένο ή κεντημένο μέρος του.
  8. Εάν έχετε ένα λευκό ρούχο μην το βάζετε ποτέ με χρωματιστά ρούχα. Πλύνετε όλα τα λευκά ρούχα μαζί ξεχωριστά.

Υπάρχει περίπτωση το μπλουζάκι να μπεί στο πλύσιμο;

Υπάρχει το ενδεχόμενο να συρρικνωθεί κατά 5% μετά το πρώτο πλύσιμο.

 

Μπορώ να επιστρέψω το μπλουζάκι;

Αλλαγές στα εκτυπωμένα ρούχα t-shirts, polo, φούτερ, ζακέτες δεν πραγματοποιούνται εκτός αν έχουμε κάνει λάθος εμείς (Σχέδιο/Χρώμα/Μέγεθος).

Σε αυτή την περίπτωση μας επιστρέφετε το ρούχο και το αντικαθιστούμε με το σωστό.

Το ρούχο θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία παραδόθηκε. Να μην έχει πλυθεί και να μην έχει φορεθεί.

 


 

Τι Είδους Τεχνολογία Εκτύπωσης Εφαρμόζετε;

H εταιρεία μας χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς τεχνολογίας τρόπους εκτύπωσης.

 

Εκτύπωση Sublimation

Η εκτύπωση sublimation αφορά μπλουζάκια πολυεστερικά όπως αθλητικές εμφανίσεις, για μικρά και μεγάλα τιράζ με δυνατότητα μεταφοράς χρώματος απευθείας επάνω στην μπλούζα χωρίς υφή . Χρησιμοποειίται και σε πολλά προιόντα διακόσμησης κορνίζες, αλουμίνια, πέτρες, κούπες, ποτήρια, βάζα,...

Αντέχει στο πλύσιμο, δεν έχει υφή, δεν είναι στάμπα. Τα χρώματα είναι οικολογικά νερού και αντέχουν και σε υψηλές θερμοκρασίες, στο πλυντήριο και στο σίδερο, από την πλευρά της εκτύπωσης χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Ψηφιακή εκτύπωση DTF - DTG

Θεωρείται ένα απο τους καλύτερους τρόπους εκτύπωσης σε υφάσματα όχι οικονομικός αλλά όμως αφορά αυτούς που θέλουν αντοχές και τους αρέσουν οι καλές εκτυπώσεις. Η εκτύπωση γίνεται απευθείας επάνω στην επιφάνεια της μπλούζας - ρούχου ή με εκτύπωση σε ειδικά φίλμ με ειδικούς εκτυπωτές και ειδικά μελάνια και δεν χαλάει εύκολα με την σωστή καθημερινή χρήση που μπορεί να κάνουμε .

 

Εκτύπωση UV

Νέας γενιάς εκτύπωση με ειδικά χρώματα UV που ποτίζουν σωστά στο υλικό καμβά, αυτοκόλλητο, μουσαμά, πόστερ - αφίσα, ξύλο, ύφασμα,... χωρίς προβλήματα είτε σε χρωματιστά σχέδια είτε σε μονόχρωμα . Ποτίζει το υλικό ομοιόμορφα και αντέχει σε νερό, καταπόνηση, βαριά χρήση ακόμα και σε μεγάλες θερμοκρασίες.