Τεχνικά Χαρακτηριστικά Υλικών

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους είναι προτεραιότητα στο iLovePrints. Όλα τα αυθεντικά προϊόντα iLovePrints είναι εκτυπωμένα με μη τοξικά, οικολογικά, άοσμα μελάνια με τις κορυφαίες πιστοποιήσεις STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ECO PASSPORT by OEKO-TEX®, GREENGUARD Gold με κορυφαία απόδοση και ασφάλεια! Τα οικολογικά μελάνια του iLovePrints είναι άοσμα, πιστοποιημένα και ανθεκτικά στις γρατζουνιές, στο νερό,τα χημικά και τη φθορά με αποτέλεσμα ζωηρά και έντονα χρώματα που θα σας κλέψουν την ανάσα!

iloveprints prodiagrafes

Ρούχα - Ένδυση - Υφάσματα

- Υλικά: Χρησιμοποιούμε υφάσματα 100 % Οικολογικά Βαμβακερά Certified OCS Organic. Ειδική ύφανση Combed Ring-Spun για τέλειες εκτυπώσεις.

- Μελάνια: 100% Premium Eco Χρησιμοποιούμε άοσμα οικολογικά μελάνια με αντοχή σε γρατζουνιές και τέλεια χρώματα για πολλά χρόνια!

- Εκτύπωση: iLovePrints Premium HD (κορυφαία απόδοση χρωμάτων) υπερυψηλής ανάλυσης και ποιότητας με τελευταίας γενιάς εκτυπωτές Epson, HP, Mimaki.


Πίνακες - Καμβάδες - Αυτοκόλλητα - Ταπετσαρίες

- Μελάνια: 100% Premium Eco Οικολογικά (πιστοποιημένα για χρήση σε Εσωτερικούς χώρους & Παιδικά δωμάτια)

- Καμβας: 100% Βαμβάκι 400gr ματ καμβάς, υψηλής ποιότητας χωρίς πρόσθετα και βαρέα μέταλλα, τελαρωμένος σε ξύλινο τελάρο.

- Εκτύπωση: iLovePrints Maximum HD (κορυφαία ανάλυση και ακρίβεια χρωμάτων) υπερυψηλής ανάλυσης και ποιότητας με τελευταίας γενιάς εκτυπωτές HP, Mimaki.

- Ταπετσαρίες - Αυτοκόλλητα:  Ποιοτικό αυτοκόλλητο οικολογικό βινύλιο (δεν χρειάζεται επιπλέον κόλλα), το οποίο κάνει δυνατή την γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του.

- Τελάρο Καμβά: Ξύλο πεύκου υψηλής ποιότητας (πάχος 2,5 cm)

- Τα πλαινά του καμβά είναι καλυμμένα με το θέμα και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετο κάδρο.

- Τα ξύλα για τα τελάρα και τις κορνίζες μας προέρχονται από δάση που βρίσκονται υπό διαχείριση για την προστασία της άγριας ζωής (FSC certified)


Κούπες - Πέτρες - Κρύσταλλα - Πορσελάνες - Είδη Δώρων

- Μελάνια: 100% Premium Eco Sublimation υδατοδιαλυτά (πιστοποιημένα για κάθε χρήση)

- Όλα τα υλικά του iLovePrints υφάσματα, πέτρες, μέταλα, πορσελάνες, κρύσταλλα ειναι ανώτατης ποιότητας και πάντα οικολογικά.

- Έχρωμη Εκτύπωση υψηλής ανάλυσης και ποιότητας HD iLovePrints με τελευταίας γενιάς εκτυπωτές Epson, HP, Mimaki.

- Εξαιρετικά, έντονα και ζωηρά χρώματα με απόδοση χρωμάτων και λεπτομερειών

- Χρώματα με ισχυρή αντοχή σε μηχανική τριβή και Υψηλή ανθεκτικότητα σε UV ακτινοβολία