Μέθοδοι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:


1. Αντικαταβολή. Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier - εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο επιθυμίας σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Για παραγγελίες άνω των 49 €, δεν υπάρχει κόστος αντικαταβολής. Σε σχέδια, φωτογραφίες και εικαστικά επιλογής του πελάτη δηλαδή δικό του υλικό custom made δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, μεταβαίνει στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας VivaPayments στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA, MASTERCARD, Diners ή American Express, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και το τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Η υπηρεσία VivaPayments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. 

 3.α) Mε μετρητά ερχόμενοι στο I Love Prints, Λεωφ. Πεντέλης 31, Μελίσσια 151 27 ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ ). Πάντα να προηγείται επικοινωνία στο ☎ 218 218 1483 ή επιβεβαίωση μέσω email στο [email protected] ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στον φυσικό χώρο του I Love Prints.


3.β) Mε πιστωτική κάρτα ερχόμενοι στο I Love Prints, Λεωφ. Πεντέλης 31, Μελίσσια 151 27 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ). Πάντα να προηγείται επικοινωνία στο ☎ 218 218 1483 ή επιβεβαίωση μέσω email στο [email protected] ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στον φυσικό χώρο του I Love Prints. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. 

 


4. PayPal. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ασφαλή ιστοσελίδα του PayPal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να συνδεθείτε στον ήδη υπάρχων PayPal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας. Μόλις εξοφλήσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας το αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης με email στο [email protected] ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο ☎ 218 218 1483.


5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. (Οι παραγγελίες όλες επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά και μέσω email απο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Σε περίπτωση που κάποια παραγγελία εντός 2 ημερών δεν επιβεβαιωθεί μετά απο πολλαπλές προσπάθεις της εξυπηρέτησης πελατών ακυρώνεται.)

 Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς του I Love Prints. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει ξεκινάει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί e-mail και sms (μήνυμα), στο οποίο θα αναφέρεται ακριβώς η ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε είναι:                  

Τράπεζα - ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός Λογαριασμού: GR95 0171 4090 0064 0914 7606 254

Τράπεζα - Viva Bank Αριθμός Λογαριασμού: GR6770100000000321746103041

 Μετά την κατάθεση χρημάτων  πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα  email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο [email protected].

Τα πιθανά διατραπεζικά έξοδα - προμήθειες τραπεζών σε περίπτωση επιλογής του πελάτη τράπεζας διαφορετικής απο Πειραιώς και viva βαραίνουν τον πελάτη καθώς αφορούν προμήθειες και έξοδα της τράπεζας του πελάτη,