Τρόποι Αποστολής/Χρόνοι Παράδοσης

1. Αποστολή με Courier . Το I Love Prints πραγματοποιεί αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία αποστολής που συνεργαζόμαστε για την αποστολή προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης είναι η ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική ή Speedex. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 17:00.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Κυριακές ή αργίες επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Επιπλέον δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά).


2. Παραλαβή / Παράδοση στο Κατάστημα Delivery Point I Love Prints, Λεωφ. Πεντέλης 31, Μελίσσια 151 27 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ).

Προτείνουμε σαν τον καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet - διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας τηλεφωνικά στο ☏ 218 218 1483. ΠΡΟΣΟΧΗ !  Πάντα να προηγείται επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. 

Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ - Παρα 10:00 - 19:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! 
 Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του και πάντα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.


Χρόνος παράδοσης

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας. ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας,(εξαιρούνται περιόδοι υψηλού φόρτου) με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.

- Αν υπάρξουν καθυστερήσεις (π.χ. αργίες, απεργίες, δυσπρόσιτες περιοχές κτλ.) που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

- Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

- Οι ανωτέρω χρόνοι, αποτελούν εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης οι οποίο προσδιορίζονται βάσει του όγκου εργασιών της δεδομένης περιόδου και δεν είναι δεσμευτικοί.- 

- Θα θέλαμε να κατανοήσετε ότι η iloveprints ενδέχεται να χρειαστεί παραπάνω χρόνο επεξεργασίας σε κάποιες παραγγελίες ώστε να διασφαλίζεται πάντα η καλύτερη δυνατή ποιότητα.

- Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν απορριφθεί στον τελικό ποιοτικό έλεγχο ενδέχεται να χρειαστεί επανεκτύπωση και ο χρήστης θα ενημερωθεί για την καθυστέρηση.

- Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email ότι έγινε η αποστολή, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ Ταχυδρομικής της περιοχής σας για περαιτέρω πληροφορίες.


Χρεώσεις Αποστολής για Ελλάδα

 

Για παραγγελίες άνω των 49€ είναι:

- ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή


Για παραγγελίες κάτω των 49€ είναι:

- 3,5 € όλη την Ελλάδα


Όλα τα έξοδα αποστολής και παραλαβής υπολογίζονται στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας και προστίθενται στο καλάθι αγορών.


Χρεώσεις Αποστολής για Κύπρο


- Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική ή Speedex.

- Η παράδοση γίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

- Το κόστος των μεταφορικών για αποστολές στην Κύπρο είναι 15€

- Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email ότι έγινε η αποστολή, ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κατάστημα ΑCS courier της περιοχής σας για περαιτέρω πληροφορίες.


Σημείωση: Για παραγγελίες στην Κύπρο η πληρωμή γίνεται μόνο με Πιστωτική κάρτα και PayPal.

 

Τι συμβαίνει εάν δεν παραλάβω το δέμα μου;


Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για δεύτερη αποστολή με την ίδια χρέωση όπως η πρώτη. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή (προς εσάς και πίσω) καθώς και την συσκευασία των προϊόντων.